sigurime1

Sigurime ( @sigurime1 )

7 December, 2018
Hej miq jemi në ditët e fundit të vitit. 📲Mos harroni të kryeni sigurimet TPL dhe kasko të automjetit tuaj.📲🔻🔻🔻 🔻🔻🔻 🔻🔻🔻 🔻🔻🔻 ✅-20% Sigurimi Kasko🚗
✅-15% sigurimi TPL i automjetit🚗
✅🆓️Falas sigurimi i shëndetit në udhëtim ✅-20% Casco Insurance🚗
✅-15% TPL Insurance 🚗
✅🆓️-Free health & travel Insurance 📲Na shkruani ne inbox vlerën e mjetit tuaj,foto dhe mbulimet që dëshironi dhe ne do tju sjellim brenda 5 orësh sigurimet tuaja kudo që ndodheni. ⏰
E-mail: kaskosigurim@gmail.com
📞Cel: 067 62 87 873

#sigurimi #Tpl #kasko #oferta #kartonjeshil #sigurimonline #sigurimzjarri #sigurimprone #siguracion #makine #shendetneudhetim #oferta #insurance

27

1

  • @instatanitim11 7 December, 2018

    👇👇👇👇👇👇 📍@ardasamedya
    📌
    1,000 Adet Türk takipçi sadece 7₺ 📌10,000 Adet Türk takipçi sadece 55₺ 📌Otomatik beğeni 25₺ 📌1,000 Adet karışık takipçi 5₺ 📞0541-254-0961 📍@ardasamedya d9e4f96161